Välkommen in i vår utställning

Hela vår affärsidé bygger på idén att det är enklare att fatta beslut om man ser en produkt i sin verkliga idé. Därför har vi byggt upp en kakel- och badrumsutställning på över 1000 m². Så det bästa är såklart att du kommer hit och tittar, känner, klämmer och pratar med några av våra kakelspecialister.

Tills vi ses: Har vi här samlat ihop lite inspirerande bilder för dig och dit projekt. Vi ses i utställningen!

Badrumsinspiration

Blogg

Våra senaste inlägg

Badrumsinspiration – Produktsortiment av badrumsmöbler, kakel och klinker från ledande leverantörer

Kakel, klinker, sjösten, mosaik, värmegolv, tätskiktsystem, spackel, blandare, verktyg, fäst- och fogmaterial, handdukstorkar, bubbelbad, badkar, badrumsmöbler, tvättställ, toalettstolar, vvs-armaturer, duschkabiner, duschväggar, beslag med mera.

Badrum – välja kakel & klinker

Kakel & klinker är tillverkade av lera, men klinker är betydligt stryktåligare. En variant av klinker som har vuxit i popularitet på senare år är hexagonen – sexkanten – som du kan hitta i flera former och färger hos oss på Höganäshuset. Precis som kakel är klinker populärt i naturlika mönster som sten och trä – men det finns en mängd populära mönster med inspiration från flera epoker, kulturer och stilar. Oavsett om du vill ha starka färger eller en mer nedtonad stil på dina klinkers så kan du hitta rätt hos oss.

Inspiration från ledande varumärken

Oavsett om du ska köpa kakel eller klinker i Stockholm så har vi mycket att erbjuda. Vår affärsidé är tydlig och har verkligen nått ut till kunderna – att visa kakel & klinker och allt som hör ett badrum till i sin naturliga miljö. Ett suveränt sätt att ge våra kunder nya idéer, drömmar och riktig badrumsinspiration. Besök vår stora och levande badrumsutställning med över 60 aktuella varianter när det handlar om kakel och badrum i Stockholm – där får du garanterat den inspiration du behöver!