Trenderna inom kakel och klinker är inte lika korta som inom modebranschen. Och tur är väl det. Kakel och klinker är förmodligen världens mest hållbara inredningsmaterial. Så det vore ju sjukt jobbigt om vårens platta vore omodern redan till hösten. Det skulle bli dyrt och jobbigt att kakla om badrummet två gånger om året.

Keramiska produkter håller. Länge.

Och många trender håller i sig. Tänk långsiktigt när du renoverar ditt badrum.

Marmor – en klassiker. Alltid modernt.

Vi säljer inte natursten. Vi säljer keramiska plattor. Ändå är marmor en storsäljare hos oss. Hur det går till? Jo, idag klarar våra leverantörer av granitkeramik producera plattor som exakt ser ut som marmor. (Om du inte sett det, så måste du komma förbi till vår utställning och titta). Med denna typ av plattor får du den naturliga känslan och looken från marmor, men granitkeramikens överlägsna hållbarhet. Och du kan få många av våra marmorplattor i storlekar från mosaik till 2 meters plattor.

Imperial är en italiensk naturstensinspirerad klinkerserie
Imperial. Ska du skapa ett modernt eller klassiskt badrum med marmorlook, kolla på Imperial. Det är en klinker (granitkeramik) som finns i en mängd olika marmorstilar och format. Plattan ingår i vårt noga utvalda sortiment: Våra Favoriter.