BADKAR

Vackert skålformat badkar med nätt underrede.

Exklusiva badkar från Höganäshuset

Dags att uppdatera ditt badrum med ett nytt badkar? Välkommen till Höganäshuset – hos oss hittar du ett brett utbud snygga och praktiska badkar där du kan tillbringa många sköna stunder.

Hos hittar du allt när det handlar om badkar från ledande leverantörer –  lyxiga varianter med tassar i guld, njurformade varianter eller strama rektangulära varianter med raka kanter. Hos oss hittar du prisvärda badkar i alla former, storlekar och djup.

En premiumleverantör av badkar

Höganäshuset är en premiumleverantör av badkar och allt inom badrumsinredning. Vårt utbud går långt utöver det du hittar hos den vanliga byggvaruhandeln – hos får du alltid hjälp av riktiga badrumsproffs att skapa det badrum du drömmer om.

Hos oss hittar du allt från prisvärt till superlyxigt – trendig minimalism, klassiska och rustika stilar och romantik. Valmöjligheterna är oändliga och det är bara fantasin som sätter gränser. Hos oss på Höganäshuset kan du även hitta badrumsmöbler, duschväggar och massor av annan badrumsinredning och tillbehör.

Nordhem och Svenska Badkar

Vi tillhandahåller högkvalitativa badkar från dessa leverantörer:

  • Nordhem.  I vårt varierade utbud av vackra och praktiska badrum från Nordhem har du mycket att välja på. Badkaret Norrviken med sina välvda linjer och mjuka former blir en centralpunkt i badrummet. En annan variant är det minimalistiska Saltholmen och det eleganta designbadkaret Bråviken. Bara för att nämna några av modellerna – Nordhem har badkar för alla smaker och du hittar dem hos oss.
  • Duravit. Innovationer, högklassig design och högsta produktkvalitet
  • Sanova. Erbjuder helhetskoncept som inkluderar alla produkter ett badrum kan tänkas behöva. Ta hjälp av Sanovas olika serier som ger enhetlighet i kulörer och nyanser. Allt för att skapa en samstämmighet i badrummet.

Badkar – att tänka på inför köpet

När du väljer badkar så är det första du måste tänka igenom hur mycket plats du har i badrummet och vilken maxstorlek badkaret kan ha. Viktigt att ha klart för sig redan från början är om du bara ska bada i det eller om det ska fungera att duscha i också. I vårt utbud hittar du snygga duschväggar som passar perfekt till badkaret. Designen är förstås också viktig eftersom ett badkar tenderar att bli ett blickfång i ett badrum. I vårt breda och varierade sortiment kommer du att hitta ett badkar som passar i ditt badkar, oavsett stil.

L-format badkar för extra rymlighet.

Rak rygg är bäst om du vill kunna duscha också

Om du vill ha ett badkar som du också vill duscha i så finns det några saker som du bör tänka på. Det bör vara ett badkar med ordentlig bredd och rak rygg där man står och duschar. Det går också bra att kombinera med en av våra vikbara duschväggar, ett lyxigt alternativ jämfört med ett traditionellt duschdraperi. I vårt utbud finns även specialdesignade duschbadkar med en extra yta vid duschplatsen.

När det handlar om formen på badkaret så handlar det främst om tycke och smak, i alla fall på utsidan. Men det kan också ha praktisk betydelse – exempelvis smälter ett rektangulärt badkar bättre in i ett hörn. På insidan är det viktigt att veta om man vill ha enkel eller dubbel rygglutning. Ska ni bada två är dubbel rygglutning bäst. Med en mjuk och rundad lutning ligger man bekvämt. Våra experter kan hjälpa dig att hitta rätt lutning på badkaret.

Badkar att slappna av och njuta i efter en stressig dag.

Materialvalet betyder en del

Det vanligaste materialet för moderna badkar är akryl. Fördelarna med detta är att det är lätt, formbart, varmt och prisvärt. Det är även lätt att reparera och möjligt att polera.

Ett lite mer exklusivt material är gjutmarmor, ett gediget naturmaterial som också är väldigt formbart. Marmorbadkar passar utmärkt för snygga minimalistiska former och passar perfekt in i stilrena moderna badrum.

Vill du veta mer om vårt utbud av exklusiva och stilrena badkar? Välkomna att kontakta oss så får du hjälp av våra erfarna experter.