Kakel, klinker & inredning

Oavsett om du ska köpa kakel eller klinker så har vi mycket att erbjuda. Vår affärsidé är tydlig och har verkligen nått ut till kunderna – att visa kakel & klinker och allt som hör ett badrum till i sin naturliga miljö. Ett suveränt sätt att ge våra kunder nya idéer, drömmar och riktig badrumsinspiration. Besök vår stora och levande badrumsutställning med över 60 aktuella varianter när det handlar om kakel och badrum i Stockholm – där får du garanterat den inspiration du behöver!

 

Leverantörer

Fler och fler väljer idag att lägga klinkerplattor i sina hem och det är inte bara i kök- och badrum utan även i hall, vardagsrum, förråd, garage och sovrum. Fördelarna med plattor är att de är lättskötta och mycket tåliga. Att du dessutom får ett vackrare hem är ju inte fel. Höganäshuset kan erbjuda ett brett sortiment av kakel- och klinkerplattor för alla typer av rum.

Vi väljer våra leverantörer med omsorg och har alltid kvalité i fokus!

I vår över 1000 m² stora butik finner du ett brett sortiment av kakel, klinker, mosaik och badrumsinredning. Välkommen in till oss för inspiration, tips och råd. Vi hjälper gärna till!

 

Atlas Concorde

Ballingslöv

Bricmate

Höganäs Kakel

DuoBad

Duschbyggarna

Gardenia Orchidea

Glasbetong

Graniti Fiandre

Heydi

INR

Lasselberger

Macro Design

Marazzi

Mira Byggeprodukter

Nordhem

Nova Bell

Novoceram

PCI

Porcelaingres

Ragno

Raychem

Sanova

Svenska Bad

Tapwell

Temal

Versace

Vedum

Villeroy & Boch Tiles

Duravit

Ariana

Cercom

CIR

DOM

Gambini

Supergres