BADRUMSMÖBLER

Badrumsmiljö med möbler från INR Bionica

Badrumsmöbler / badrumsinredning – kvalitet och stil från Höganäshuset

Välkommen till Höganäshuset – en premiumleverantör av badrumsmöbler och badrumsinredning. Hos oss hittar du det mesta som lyfter ditt badrum – prisvärda produkter från ledande varumärken som du inte hittar i den vanliga byggvaruhandeln.

Hos oss kan du få hjälp av riktiga proffs att skapa ditt drömbadrum – hos oss hittar du stilrent minimalistiska produkter, klassiskt romantiska och rustika stilar.

Ett flertal ledande varumärken

Hos oss hittar du det mesta inom badrumsmöbler. Här är några av de varumärken som Höganäshuset tillhandahåller.

  • Temal. Förstklassig finsk kvalitet med enkelhet och stilrenhet i fokus. Spegelskåp, tvättställ, väggskåp och mycket annat. Rena, tidlösa badrumsmöbler i ett flertal utföranden från vårt östra grannland.
  • Duo Bad. Detta svenska varumärke erbjuder exklusiva badrumsmöbler i massivt lövträ som kombineras med småländskt hantverk – en oslagbar kombination. Kolla exempelvis in Gripen – en stilrent formgiven möbelserie i skandinaviskt avskalad anda.
  • Haven Badrumsmöbler med rena harmoniska linjer och mjuka färger. Möblerna tillverkas i Oskarström i Halland och hämtar inspiration ur Japansk och Skandinavisk designtradition. På Haven matchas möbeln med tvättställ, handtag och blandare för ett harmonierande intryck.
  • Macro. Duschar, möbelserier för badrummet, badkar med mera – hos Macro hittar du badrumsinredning som kombinerar färg, form och funktion som står sig när trenderna skiftar.
  • INR. Iconic Nordic Rooms erbjuder klassisk och modern skandinaviskt design med en intelligent insida. Här hittar du nästa generations badrum som håller i minst 15 år.
  • Vedum.  Sveriges största familjeägda företag i sin bransch. Tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring.

Vill du veta mer om vårt sortiment inom badrumsmöbler och badrumsinredning? Välkommen att kontakta oss så kan någon av våra experter svara på dina frågor.

Badrumsinredning av högsta klass

Oavsett vilka produkter du väljer ur vårt breda och kvalitativa utbud av badrumsinredning så kan du räkna med att kvaliteten alltid är i toppklass. Efter många år i branschen har vi djupa kunskaper om material, teknik och konstruktion. På Höganäshuset arbetar vi dessutom målmedvetet med design, ergonomi och miljövänlighet. Vi utfärdar bra garantier på samtliga de badrumsprodukter som vi erbjuder.

Vår specialitet är att vi alltid kan erbjuda högkvalitativa produkter till ett bra pris samtidigt som vi har en hög leveranskapacitet. Målsättningen är att ha den produkt ni önskar färdig för leverans på vårt lager.

Badrumsmiljö med badrumsmöbler från INR

Stor frihet att välja

Hos oss har du stor frihet att välja vad du vill ur ett brett och flexibelt sortiment. Du får frihet att välja stil och känna dig trygg i att du hittar produkter av högsta kvalitet. Det är ditt badrum och du bestämmer hur det ska se ut – hos oss får du möjlighet att lyfta fram din personlighet när du väljer badrumsinredning.

Höganäshuset är företaget för dig som är trött på tråkig och opersonlig badrumsinredning – här finns allt du behöver för att ditt badrum ska bli lika stylat som köket eller vardagsrummet.

Några tips innan du väljer badrumsmöbler

Innan du väljer vilken badrumsinredning du ska satsa på finns det en hel del att tänka igenom. Här bjuder vi på några tips inför investeringen.

  • Gör en budget. Utbudet av badrumsmöbler är väldigt stort, därför finns det mycket att vinna på att planera ditt badrum efter en budget.
  • Tänk igenom dina behov. Fundera igenom vilka behov du och din familj har, både nu och i framtiden. Behöver du mycket förvaring, badkar eller dusch, behöver du plats för en tvättmaskin. Gör en skiss där du noga ritar in badrumsmöbler, badkar och annat.
  • Bestäm vilken stil och vilka färger du vill ha. Prova att göra en moodboard eller samla ihop klipp från tidningar, utskrifter från internet och prover på material och färger. Oavsett dina behov så kan vi på Höganäshuset. Hos oss finns högsta kvalitet och ett brett utbud av stilar. Hos oss hittar du badrumsinredning långt ifrån det ofta utslätade utbudet på byggvaruhusen.

Välkommen att kontakta oss på Höganäshuset redan idag så hjälper vi dig att hitta rätt badrumsmöbler och badrumsinredning.