Utförsäljning av kakel och klinker på Höganäshuset

UTFÖRSÄLJNING: 30-70% på Kakel och Klinker

Vi rensar lagret. Upp till 70% rabatt. 5842 kvm finfint kakel, klinker och mosaik ska bort.

Vinterstädning. Vi har plockat ut 124 olika produkter för årets superrea, 30-70%. Totalt är det nästan 6000 kvm (runt 120 ton!) kakel, klinker och mosaik som vi säljer till kanonpriser. Allt från stora trendiga plattor med sten eller marmorlook till rustika plattor och klassiskt vitt eller exklusivt svart kakel.

Priserna gäller de plattor vi har i lager. Så skynda att fynda. 

Kampanjen pågår så länge lagret räcker.

Nedan hittar du 6 av de 124 rabatterade plattorna i kampanjen. Kom förbi så visar vi resten.

58% rabatt på Kakel Chevron Vit

Skapa väggar med livfulla mönster. Chevron är en supercool kakelplatta. Den är inte som andra. Visst, den har fyra kanter, men de är inte rätvinkliga. En matematiker hade kallat det ett parallellogram. Vi kallar det smart. Du kan tack vare plattans form lägga otaliga mönster på väggen. Så att du som inte vill ha för mycket färger i ditt badrum ändå kan skapa liv och rörelse. vi rear ut den vita plattan, höger och vänster plattan. Kom hit och shoppa, åk hem och skapa. Här är länk till plattans egen sida med förslag på mönster du kan lägga:

NU: 325:-/kvm
(ord. pris: 783:-/kvm)

Kampanjen gäller så långt lagret räcker

Klinker Lake Stone Lake Pearl Grey 40 procent

40% rabatt på Lakestone Grey 60x60cm

Stora gråa klinkerplattor med stenlook. Lakestone är en granitkeramik. En snygg, stenhård klinker som funkar lika bra på golv som på vägg. Ute som inne. I badrummet eller i köket. Oavsett var du tänker lägga den – nu kan du köpa den till superpris.

NU: 472:-/kvm
(ord. pris: 788:-/kvm)

Kampanjen gäller så långt lagret räcker

Klinker Fossil BLack 30x60 58% rabatt

58% rabatt på Fossil Black 30x60cm

Renovera badrummet svart. Svart kakel och klinker ger en exklusiv och lyxig känsla. Som att du bor på ett lyxhotell. Dröm dig bort, hemma hos dig själv. Fossil Black är en klinkerplatta av hög kvalitet. Det är en Granitkeramik som är extremt slittålig. Funkar i alla utrymmen. Till och med utomhus. Vi har levererat plattan till några arkitektritade proffsprojekt och beställde några pallar extra. Därför kan du nu få plattan till ett superpris

NU: 229:-/kvm
(ord. pris: 543:-/kvm)

Kampanjen gäller så långt lagret räcker

Höganäshuset vit blankt kakel 15x30cm 60 Procent rabatt

60% rabatt på HH Vit blank 15x30 cm kakel

Vitt klassikt kakel i fint format. Skapa ett vitt ljust och klassiskt badrum med vår platta HH 15x30cm, vit, blank. Med en vit platta kan du skapa både ett klassiskt och lantligt intryck eller ett modern minimalistiskt. Det beror helt på hur du använder plattan och på valet av badrumsinredning. Eller lägg till någa accentfärger vetja. Helt upp till dig. Vitt kakel är oslagbart flexibelt. Och just nu, sjukt billigt. Starta skapa ditt nya badrum nu!

NU: 99:-/kvm
(ord. pris: 249:-/kvm)

Kampanjen gäller så långt lagret räcker

kakel vit matt 70 procent rabatt på höganäshuset

70% rabatt på Serra Vit Matt 20x20cm kakel

Modern vit matt platta 20×20 cm. Med Serra Vit Matt skapar du ett modern känsla i ditt badrum, på din toalett eller i ditt kök. Kakla från golv till tak (det går förresten alldeles utmärkt att sätta plattan i taket också, fråga oss tips och rätt fix), eller nöj dig med att skapa en tålig vit fin yta bakom handfatet eller diskbänken. Plattan passar typ överallt. Nu kan du kakla hela huset till superpris. (OBS det är en 15x15cm platta på bilden)

NU: 69:-/kvm
(ord. pris: 229:-/kvm)

Kampanjen gäller så långt lagret räcker

White Glossy - Vitt blankt kakel 30x60cm 50 procent rabatt

50% rabatt på White Glossy 30x60cm kakel

Stor vit snygg platta. Stora plattor passar bättre i stora utrymmen. Visst, det passar väldigt bra. Oklanderligt. Men att sätta en stor platta i ett litet utrymme blir ofta otroligt effektfullt. Coolt och snyggt. Exempelvis skulle din tapetserade lilla toalett med stora 30×60 plattor bakom handfatet bli superfin. Tänk stort. Även när du känner dig liten. Nu vräker vi ut dessa stora fina kakelplattor

NU: 225:-/kvm
(ord. pris: 450:-/kvm)

Kampanjen gäller så långt lagret räcker