Kakel- och klinkerfavoriter

Med mer än 20 000 produkter inom kakel, klinker och badrum och 900 ton i lager kan vi se till att du hittar det du önskar. Nedan har vi samlat tolv noga utvalda serier för dig som kund att bli inspirerad av. Samtliga serier finns uppsatta i vår utställning. Välkommen in till oss för mer information, tips och råd!

Butiken i Högdalen, Stockholm – kakel, klinker, mosaik och badrum.

I vår över 1000 m² stora butik finner du ett brett sortiment av kakel, klinker, mosaik och badrumsinredning. Här kan du inspireras av 60 stycken uppbyggda badrumsmiljöer med olika plattor, badrumsmöbler och duschväggar. Förutom olika badrumsmiljöer erbjuder butiken avdelningar för plattor i olika storlekar, format och färger för alla typer av miljöer.

 

Klinker Stockholm – Plattor i alla rum

Fler och fler väljer idag att lägga klinkerplattor i sina hem och det är inte bara i kök- och badrum utan även i hall, vardagsrum, förråd, garage och sovrum. Fördelarna med plattor är att de är lättskötta och mycket tåliga. Att du dessutom får ett vackrare hem är ju inte fel. Höganäshuset kan erbjuda ett brett sortiment av kakel- och klinkerplattor för alla typer av rum.